a one-stop-shop solution provider

Time to change

Get Adobe Flash player

Software ontwikkeling

Als we doen wat we altijd hebben gedaan, krijgen we wat we altijd hebben gekregen. Maar om out of the box te kunnen denken, moet je je eigen box wel kennen.

Mevacom software ontwikkeling

Passie

Enterprise projecten realiseren op maat van onze klanten, da's één van onze grootste passies. Voor jouw project stellen we een multidisciplinair team samen. Wij nemen de integrale projectverantwoordelijkheid op ons. Onze klanten begeleiden wij actief in het veranderingsproces. Of u nu een volledig nieuw systeem wenst, of op zoek bent naar een multi-platform oplossing, of uw backoffice wil automatiseren of integreren, Mevacom is de geknipte partner. Kortom, een project in al zijn facetten uitwerken van het initiële idee tot een efficiënt systeem, daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Van Backoffice tot e-Commerce

De software die wij bouwen situeert zich binnen een waaier van domeinen zoals CMS, e-Commerce, CRM, B2C, B2B, PoS, facturatiesystemen, webdesign, webapplicaties, webtemplates enz. We beschikken binnen elk van deze domeinen over de nodige expertise. De enterprise systemen situeren zich vaak in meerdere domeinen. Het is vanzelfsprekend dat software kan gekoppeld worden met bestaande systemen zoals ERP, CRM, boekhouding, PoS, enz.

Van desktop tot mobiel

Vandaag verlangen we van softwaretoepassingen en systemen dat zij van eender welk toestel en van eender welke plaats toegankelijk zijn. Het is verleden tijd dat bedrijfsgegevens enkel vanaf het kantoor te raadplegen zijn. De systemen die wij ontwikkelen hebben vaak verschillende interfaces zoals een windows interface, maar evenzeer een mobiele interface.

 

Expertise in diverse sectoren

Mevacom heeft een ruime ervaring opgebouwd in courante sectoren. In bepaalde sectoren hebben we zelfs diepgaande kennis verworven. Daarnaast ondervinden we kruisbestuiving van kennis tussen diverse sectoren. Het gebeurt vaak dat de expertise van de ene sector haar nut bewijst binnen een toepassing in een andere sector. Vanuit out of the box denken ontstaan dikwijls nieuwe en efficiënte bedrijfsprocessen.

Aanpak

Onze projectmethode is gebaseerd op de Scrum ontwikkelmethode. Door een eigentijdse visie en aanpak staan we garant voor een efficiënt en eenvormig ontwikkelproces. Daardoor kunnen wij inspelen op veranderende wensen en rekening houden met een dynamische omgeving. Er wordt ontwikkeld in korte herhalingen door kleine teams, waarin alle benodigde disciplines aanwezig zijn. Door deze methode toe te passen kunnen we sneller en doelgerichter software van hoge kwaliteit ontwikkelen.

Omdat Scrum geen ontwerpfase heeft vinden wij het noodzakelijk om toch vooraf een functioneel analysedossier samen te stellen. Het is namelijk een zeer belangrijk onderdeel in het project. 

 

Wilt u hierover van gedachten wisselen?

Bel ons: +32 (0)52 69 69 02

datanews.be