a one-stop-shop solution provider

Time to change

Get Adobe Flash player

Over ons

Mevacom is een groep professionals, met meer dan vijftien jaar ervaring, die oplossingen bieden op het vlak van informatie en communicatie technologie. Dat laat ons toe om innovatieve technologieën aan te bieden. Wij geven onze klanten oplossingen die hen toelaten hun productiviteit te laten groeien. Ons doel is altijd om waarde toe te voegen aan het informaticaplatform van onze klanten.

Terwijl de meeste ICT bedrijven vertrekken vanuit de technologie, kijken wij eerst naar het resultaat dat de klant wenst. Daarom werken we als een team met onze klanten.

Mevacom - a one-stop solution provider
a one-stop-shop solution provider

 
Visie
  • ICT is een strategisch voordeel
  • Enkel mogelijk als ICT aansluit met uw onderneming
  • Zorgen dat uw ICT convergeert met uw onderneming

Mevacom bevindt zich op het kruispunt van verschillende technologieën en biedt haar klanten een compleet pakket dat begint van uitwerking tot een volledig concept.

Missie

Kwalitatieve hoogwaardige diensten, producten en oplossingen bieden die het verschil maken en onze klanten helpen om hun doelstellingen te realiseren.
Door open communicatie en betrouwbaarheid zorgt Mevacom voor hoge tevredenheid, zowel bij onze klanten als bij onze collega's. Dit blijkt uit het feit dat Mevacom al een lange tijd met haar klanten en partners samenwerkt.

Wij zorgen dat onze klanten honderd procent tevreden zijn over onze diensten.

datanews.be