a one-stop-shop solution provider

Time to change

Get Adobe Flash player

Dedicated Server Packs

Een dedicated server biedt betrouwbare en krachtige server-hardware met een brede en snelle internetverbinding. Bandbreedte, snelheden en hardware zijn volledig gewijd aan uw bedrijfskritische applicaties. Geen gedeelde rekenkracht of gedeeld geheugen. Een dedicated server is er voor u alleen.

Gold

Platinum

Diamond

  • Een geschikte entry-level dedicated server met volledige root-toegang en een gratis configuratiescherm.
  • Deze dedicated hosting server is voorzien met heel wat gratis bonusssen en keuze uit verschillende Linux-distributies. Een perfecte keuze voor u.
  • Onze beste dedicated hosting oplossing. Met deze server kunt u alle mogelijke websites en ingewikkelde webapplicaties hosten.

Intel Atom D525 1.8 GHz (2 cores)

4 GB DDR3 RAM

2x250 GB SATA2 Opslag

10 TB Verkeer

Full Root Access

Opteron 4170 HE 2.1 GHz (6 cores)

8 GB DDR3 RAM

2x500 GB SATA2 Opslag

11 TB Verkeer

Full Root Access

2x Opteron 4170 HE 2.1 GHz (12 cores)

16 GB DDR3 RAM

4x500 GB SATA2 Opslag

12 TB Verkeer

Full Root Access

Keuze uit verschillende control panels

Bij elke dedicated server kunt u kiezen uit drie verschillende beheersystemen: ControlPanel, DirectAdmin en cPanel. Elk beheersysteem laat u toe om een onbeperkt aantal domeinen te beheren. ControlPanel en DirectAdmin zijn gratis. CPanel en DirectAdmin werken alleen bij CentOS, terwijl ControlPanel alleen met Debian werkt. In de nabije toekomst zal ControlPanel bij alle besturingssystemen aangeboden worden.

De klok rond ondersteuning

Onze engineers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden 24x7x365. Wij garanderen dat uw vraag binnen het uur wordt beantwoord, zodat u niet urenlang moet wachten.

Meestal ontvangt u al een oplossing binnen de 20 minuten.

 

Keuze uit drie besturingssystemen

Wij geven u een keuze uit drie Linux besturingssystemen:
Debian, CentOS en Ubuntu. Dit zijn de drie meest gekende Linux-distributies. Ze voorzien wereldwijd meer dan 50% van alle webservers die aangesloten zijn op het internet.

Onze garanties

Wanneer u uw dedicated server bestelt, zal deze gratis samengesteld, geconfigureerd en getest worden. Onze datacenters zijn allen voorzien van een uitstekende internetconnectie. Wij garanderen een 99,90% uptime van ons netwerk. Heeft u vragen, dan kunt u altijd terecht bij onze 24/7/365 helpdesk.

 

Managed Services Pack

Als u geen ervaring hebt met het beheren van een dedicated server of u wenst bepaalde beheerstaken aan ons over te laten dan kunnen onze ervaren systeembeheerders alle tijdrovende taken voor jou aanpakken. Het Managed Service pack is een te betalen upgrade die beschikbaar is bij alle dedicated hosting packs.

Volledige root-toegang

Alle dedicated servers bieden volledige root-toegang. Dit betekent dat u volledige controle heeft over de manier hoe u uw dedicated server geconfigureerd. U zal in staat zijn om op elk moment eventuele wijzigingen aan te brengen. U zal ook om het even welke toepassing kunnen installeren die nodig is voor uw websites.

 

Server hardware

Elke dedicated server is voorzien van premier hardware, waaronder processoren van Intel en AMD, moederborden van Supermicro en harde schijven van Western Digital. Dit betekent dat de kans op hardware falen herleid wordt tot een minimum.

Datacenters

Onze datacenters hebben een directe verbinding met alle grote ISP's en een aantal grote wereldwijde internet backbones.
Al onze racks zijn voorzien van geforceerde koeling. Onderaan aanvoer van koude lucht en bovenaan afvoer van de warme lucht.
We beschikken over twee redundant stroomvoorzieningen. Elke stroomvoorziening beschikt over een UPS container die voldoende krachtig is om de stroomvoorziening van de ander te ondersteunen.
Per UPS container zijn er twee noodaggregaten voorzien die eveneens voldoende krachtig zijn om 2 UPS containers te ondersteunen.
Daarom kunnen we een veilig netwerk met een uptime van 99,90% garanderen.

 

Wilt u hierover van gedachten wisselen?

Hebt u liever een à la carte oplossing?

Bel ons: +32 (0)52 69 69 02

datanews.be